Meer resultaten voor hotel eethuys de wormshoef lunteren

hotel eethuys de wormshoef lunteren
Hotel Eethuys De Wormshoef VVV NL.
Op aanvraag is er een beamer, scherm, een flip-over en een overheadprojector beschikbaar. Restaurant voor gasten. Kamers op begane grond. TV, audio, video Internet. Televisie in accommodatie. Huisdieren niet toegestaan. Nabij doorgaande route. Hotel Eethuys De Wormshoef. 6741 AS Lunteren.
visum australie
Hotel De Wormshoef in Lunteren Nederland Reviewcijfer: 9.3 Zoover.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Wormshoef in Lunteren, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Wormshoef zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
analytics website
Hotel Eethuys de Wormshoef Startpagina Facebook.
Hotel Eethuys de Wormshoef heeft een link gedeeld. Lunteren: Hotel Restaurant De Wormshoef voor uw zakelijke bijeenkomst, receptie, bruiloft, kinderfeestje bedrijfsfeest. Lunteren: Hotel, Eethuis, Restaurant, Eetcafe De Wormshoef in de omgeving van Barneveld en Ede, beschikt over verschillende ruimten, deze kunnen afzonderlijk of gezamenlijk worden gereserveerd.
e
De Wormshoef in Lunteren Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Stopte onderweg naar een afspraak bij de Wormshoef. Bestelde een Caesar salade. Wat ik vervolgens voorgeschoteld kreeg was een uitermate treurige hap. Kleffe sla, croutons uit een pakje, geen ansjovis, geen ei, geen Avocado. Geen Caesar salade dus. Na de obligate vraag of het gesmaakt had moest ik die vraag met nee beantwoorden. Kreeg geen reactie terug, juffrouw die mij bediende niet meer gezien, dus maar aan de hotel counter afgerekend. Interieur is van een ontstellende treurigheid. Aan de muur gespijkerde placemats, bric รก brac. Advies: doe een complete make over met een decorator. En neem een andere kok, als je nog niet eens in staat bent om een Caesar salade te maken. Beste recensieschrijver, Vervelend om te horen dat u een mindere ervaring in ons eethuys heeft gehad.
stuntsteppen
HOTEL DE WORMSHOEF Lunteren, Nederland foto's' en reviews TripAdvisor.
In Hotel Eethuys De Wormshoef in Lunteren de lunch gebruikt: goede kwaliteit-/prijsverhouding. Leuk ingericht restaurant. In de tuin staat een klassieke auto voor de fotoliefhebber: een Hillman. Het Middelpunt van Nederland is vlakbij de Wormshoef. Leuk om even langs te gaan.
Juice
Hotel Restaurant De Wormshoef.
De Wormshoef is gevestigd in een monumentaal pand in het gezellige dorp Lunteren, aan de rand van de Veluwe en te midden van bos, heide en zandverstuivingen. Het Eethuys heeft een mooie plaats verworven op de culinaire kaart van Lunteren en omgeving. Ons hotel beschikt over 11 gezellige comfortkamers in het hotel.
nos

Contacteer ons