Resultaten voor moederdag high tea limburg

moederdag high tea limburg
Moederdag arrangement Biejdetant: Ontspannen en genieten van het goede van Limburg.
Natuurlijk kan er ook genoten worden van alleen een Moederdag High tea of brunch voor 2150pp., Biej de tant. Reserveren informatie@biejdetant.nl Voor vragen Tel: 06 20 32 51 79 of 06 511 77 347. VVV Zuid Limburg. info@vvvzuidlimburg.nl Tel: 0900-555 9798.
e-sigaret
High tea Limburg? Kijk op VVVMiddenLimburg.nl.
Combineer je high tea in Midden-Limburg met een wandeling of fietstocht door de prachtige natuur in dit gedeelte van Limburg. Je kun hier het hele jaar door heerlijk wandelen en fietsen en genieten van het kleurrijke landschap, de bosrijke omgeving, de bijzonder natuurgebieden en de karakteristieke dorspkernen.
esta
Tante Thee De lekkerste high tea bij je thuis! Bezorging Midden-Limburg Echt, Sittard, Roermond Tante thee.
Het enige waar je zelf voor moet zorgen is goed gezelschap, water voor de thee en thee glazen of kies je tóch voor dat deftige" high tea servies dat Tante Thee voor je kan meenemen In elk geval geen geknoei in de keuken en toch de lekkerste versgebakken gerechten!
cognac
High tea.
Marleen Brekelmans, Getest: High Tea bij Dennenoord Het idyllische Theehuis Dennenoord is een begrip in de wijde omgeving. De ligging in het groen, de charmante uitstraling, de gastvrijheid en natuurlijk de beroemde high tea zijn slechts enkele van de redenen om hier naar toe te gaan.
Juice
Moederdag Kasteel Wittem.
Op moederdag organiseert Kasteel Wittem haar eerste Lenteconcert, met aansluitend een lunch in haar Kasteelpark! Kom luisteren naar het CMT Jongerenkoor met medewerking van de solisten Marjon Lambriks sopraan Renate Rothbauer sopraan Frans Kokkelmans bariton en pianobegeleiding door Max Smeets. Aansluitend kunt u genieten van een culinaire 3 gangen lunch in ons Kasteelpark, dat dan volledig in lentebloei staat! Het arrangement is inclusief.: Ontvangst met een welkomdrankje van het huis. Een overnachtingen in een luxe kasteelkamer. Een luxe aan tafel geserveerd ontbijt. Gereserveerde plaatsen voor het Lenteconcert met ontvangst, prosecco en lunch. Prijs per persoon 145., Toeslag voor eenpersoonskamer 95, toeslag voor een torensuite 50, per nacht. Boekbaar met aankomst op zaterdag of zondag. Rijksmonument Kasteel Wittem. Geschiedenis Kasteel Wittem. Kasteelpark Kasteel Wittem. Overnachten Kasteel Wittem. Arrangementen Kasteel Wittem. Reserveren Kasteel Wittem. Business events Kasteel Wittem. Trouwen en feesten Kasteel Wittem. Restaurant Kasteel Wittem. Regio Zuid Limburg Kasteel Wittem.
vloerverwarming lek
Maashof High Tea De lekkerste High Tea in Limburg!
Al naar gelang de weersomstandigheden kun je er voor kiezen om een plaatsje op het terras te kiezen of plaats te nemen in onze sfeervolle serres of het restaurant, we laten de keuze graag aan jou! Ontdek alle High Tea varianten.
fulfillment
Restaurants in Limburg met high-tea Eet.nu.
American Express 37. Diners Club 17. Master Card 88. Brasserie Maasduinen 79., Deal Beleef deze overheerlijke High Tea bij Brasserie Maasduinen, voor slechts 1550! 2150, 1550, 27%. De Mergelhoek 83., Deal Laat je in een bijzondere sfeer verwennen: een 3-gangenmenu voor 2250!
Genieten van een kop thee in de theeschenkerij van Nederweert: Hof van Schoor. HEADERS generated by WOWSlider.com. Form Mail v4.0 by SkYcE.
Denk dan bijvoorbeeld aan een natuurwandeling in combinatie met een High Tea, een workshop of een kinderfeestje. Kijk bij de arrangementen voor de mogelijkheden. 18 april 2018 High tea voor de oude prijs. Klik hier voor meer informatie. 13 mei 2018 Moederdag Tombola.

Contacteer ons