Meer resultaten voor restaurant de verrassing in lunteren

restaurant de verrassing in lunteren
De Verrassing, Lunteren Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. De Verrassing, Lunteren. Restaurants in Lunteren. Is dit uw bedrijf? 4 van 13 Restaurants in Lunteren. Internationaal, Geschikt voor vegetariƫrs. Dorpsstraat 139, Lunteren, Nederland. 31 318 485 734. Alle fotos 19. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 48%. Internationaal, Geschikt voor vegetariƫrs. Dorpsstraat 139, Lunteren, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant?
leer
Restaurant De Verrassing in Lunteren Restaurants.nl.
Lunch kaart Restaurant De Ver. Vroege vogels Restaurant De Ve. heb jij een mooie foto van dit restaurant? 25 december 26 december. voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Dorpsstraat 192, Lunteren. Brouwerstraat 13b, Ede.
SEO checker
Reserveer een tafel bij Restaurant De Verrassing in Lunteren.
Via onze Vroege" vogels" heeft u de mogelijkheid om ook thuis van onze gerechten te genieten. Wilt u de verrassend lekkere sausjes en dressings die u bij ons geserveerd krijgt. De" Verrassing" is veelzijdig gastvrij. Laat u ook verrassen in restaurant De" Verrassing" in Lunteren.
kookplaat
De Verrassing in Lunteren Eet.nu.
De Verrassing in Lunteren, een uitstekende locatie waar kwaliteit gerust met een grote K geschreven mag worden. Verse ingredienten, die met smaak en zorg zijn bereid en met zorg keurig netjes worden opgediend. De rundercarpaccio die we bestelden was lekker van smaak, niet te koud, met een dressing van olie, pijnboompitjes en oude kaas. De overige tapas verdienden ook qua diversiteit en smaakcontrasten een pluim. De Spaanse tomatensoep was verrukkelijk, heerlijk romig met een uitstekende tomaten smaakbeleving op zijn spaans. Tijdens de derde gang van het tapas menu Allicante, was de bief goed van smaak, iets te doorbakken, de rose lamshaas was de beste die ik ooit gegeten heb in mijn leven, de overige kleine hapjes waren prima en er was geen enkele reden om achteraf een MC of een cafe te bezoeken. De flan Catalan was uitstekend van smaak en de gecarameliseerde suikerlaag was mooi dun en lekker van smaak. Na, koffie compleet met een keur aan heerlijke chocolaatjes. Al met al ruim 2 uur heel gezellig gezeten met perfect op de fraaie ruimte afgestemde muziek. De Verrassing, een prima restaurant waar u ook na uw bezoek nog wekenlang van kunt nagenieten!
buddha to buddha armband
Boven. Aangenaam Intro, verrast Restaurant worden De in Verrassing Restaurant Dorpsstraat De 139 Verrassing Lunteren, Dorpsstraat tel. 139 0318-485734 Lunteren, ook tel. voor 0318-485734, afhaalmaalti
De" Verrassing" is veelzijdig gastvrij. Laat u ook verrassen in restaurant De" Verrassing" in Lunteren. Vanaf heden zijn we ook op maandag en dinsdag geopend! Vroeg eten of afhalen: Vroege" vogel." Vroeg eten: Vroege" vogel Super-de-luxe." Nog meer om af te halen. Openings-tijden. Adres en plattegrond.
nieuwe sloten

Contacteer ons